Info Tromsø

Om Tromsø

Overnatting i Tromsø?

Vi samarbeider med Scandic og Thon hotell og har gode priser for overnatting under Mørketidsløpet og MSM. Ta kontakt med oss på info@msm.no for link til bookinger.

Sentrums-hotellene ligger i gangavstand til både start- og målområdet under Midnight Sun Marathon, Mørketidsløpet og reinkappkjøringa under Samisk Uke.

Transport fra flyplassen

Tromsø er en liten øy som er ca 10km fra nord til sør. Flyplassen ligger på selve øya, og med flybuss eller taxi tar det omtrent ti minutter inn til sentrum (noe lengre tid i rushtiden). Det er en Flybuss som kjører direkte til sentrum via det fleste hoteller. Det går også vanlige busser til sentrum fra flyplassen, mer info om disse finner du her

Hva kan jeg finne på i Tromsø?

Vi samarbeider med Best Arctic. Du kan se og booke et utvalg av deres aktiviteter her.

Visit Tromsø har samlet oversikt over byens tilbud innen aktiviteter, overnatting, bespisning og shopping.

Transport i Tromsø?

Hos Troms Fylkestrafikk finner du info om bussrutene i Tromsø, du kan kjøpe billetter og fylle på Tromskortet ditt. Du kan blant annet kjøpe enkeltbillett eller en periodebillett på 24t eller 7 dager

Hvordan reiser man til Tromsø

Om du kommer fra et annet land og skal til Tromsø, så må du fly til Oslo og deretter ta fly videre til Tromsø. Flytiden fra Oslo til Tromsø er ca. 2 timer og det er mange daglige avganger. Om du ønsker å komme sjøveien, så har Hurtigruten anløp i Tromsø, og lokalt kan du for eksempel ta hurtigbåt fra Harstad og Finnsnes. Det finnes også bussforbindelser fra for eksempel Narvik, Bardufoss, og Alta. Se mer info om reise innad i Troms hos Troms Fylkestrafikk sine nettsider.

Best Arctic også tilby følgende reisemuligheter til Tromsø;
Arctic Route fra Rovaniemi https://bestarctic.com/thearcticroute/tromso-rovaniemi-rovaniemi-tromso/
Arctic Route fra Narvik https://bestarctic.com/thearcticroute/tromso-narvik-narvik-tromso/