Info Tromsø

Om Tromsø

Overnatting i Tromsø?

Vi samarbeider med Scandic Ishavshotell og Thon Polar og Thon Tromsø hotell.

Alle hotellrommene vårt i Tromsø for Midnight Sun Marathon 2024 er fullbooket. Vi anbefaler å tilbringe litt tid før eller etter løpet utenfor Tromsø, og har utarbeidet et flott tilbud med en natt på vakre Senja for dere sammen med Best Arctic.

Det er fortsatt ledige rom for Mørketidsløpet 2025, ta kontakt med oss på info@msm.no for link til bookinger.

Sentrums-hotellene ligger i gangavstand til både start- og målområdet under Midnight Sun Marathon, Mørketidsløpet og reinkappkjøringa under Samisk Uke.

Hva kan jeg finne på i Tromsø?

Tromsø er et sted som virkelig tar pusten fra deg med sin utrolige skjønnhet. Denne byen er perfekt for deg som elsker eventyr og naturen. Her kan du jakte på nordlyset, seile i midnattssolen, eller ta en hundesledetur gjennom uberørt natur. Tromsø har så mange spennende ting å tilby og viser virkelig det beste av Arktis.

Best Arctic gir deg noen av de mest spennende aktivitetene i byen, som snøscooterkjøring, hundekjøring, hvalsafari, fjordturer, nordlysopplevelser, og til og med kulinariske eventyr. Du kan finne og bestille dine favorittaktiviteter hos dem.

Hvis du trenger mer informasjon om aktiviteter, attraksjoner, steder å bo, steder å spise eller handle, kan du besøke Visit Tromsø sin nettside. De har all den informasjonen du trenger. Du kan også laste ned Tromsø Official City App, slik at du har all informasjonen tilgjengelig når du er på farten!

Transport fra flyplassen

Tromsø er en liten øy som er ca 10km fra nord til sør. Flyplassen ligger på selve øya, og med flybuss eller taxi tar det omtrent ti minutter inn til sentrum (noe lengre tid i rushtiden). Det er en Flybuss som kjører direkte til sentrum via det fleste hoteller. Det er rimligere å forhåndsbestille billett på nett. Det går også vanlige busser til sentrum fra flyplassen, mer info om disse finner du her

Transport i Tromsø?

Hos Troms Fylkestrafikk finner du info om bussrutene i Tromsø, du kan kjøpe billetter og fylle på Tromskortet ditt. Du kan blant annet kjøpe enkeltbillett eller en periodebillett på 24t eller 7 dager

Hvordan reiser man til Tromsø

Om du kommer fra et annet land og skal til Tromsø, så må du fly til Oslo og deretter ta fly videre til Tromsø. Flytiden fra Oslo til Tromsø er ca. 2 timer og det er mange daglige avganger. Om du ønsker å komme sjøveien, så har Hurtigruten anløp i Tromsø, og lokalt kan du for eksempel ta hurtigbåt fra Harstad og Finnsnes. Det finnes også bussforbindelser fra for eksempel Narvik, Bardufoss, og Alta. Se mer info om reise innad i Troms hos Troms Fylkestrafikk sine nettsider.

Best Arctic også tilby følgende reisemuligheter til Tromsø;
Arctic Route fra Rovaniemi https://bestarctic.com/thearcticroute/tromso-rovaniemi-rovaniemi-tromso/
Arctic Route fra Narvik https://bestarctic.com/thearcticroute/tromso-narvik-narvik-tromso/