Personvern og informasjonskapsler

Avsendere

Denne nettsiden eies og driftes av Stiftelsen Midnight Sun Marathon (heretter kalt MSM).

Personvern

Stiftelsen Midnight Sun Marathon (MSM) fokuserer på å håndtere personopplysninger på en kryptert og sikker måte. MSM selger, bytter eller videreformidler ikke personopplysninger til tredjepart, unntaket er våre partnere (EQ Timing AS og Marathon-Photos.com Ltd) som er leverandør av tjenester til deltakerne under våre arrangementer. Når du handler hos oss, oppbevarer vi blant annet navn og e-postadresse. Dette er informasjon vi trenger for å kontakte deg i forbindelse med bestillingen. Kortnummer oppbevares ikke av MSM og alle korttransaksjoner skjer eksternt hos autorisert leverandør av betalingstjenester (Nets).

Cookies/informasjonskapsler

MSM ønsker alltid å gi deg den beste opplevelsen før, under og etter en handel. Bruk av cookies er kort fortalt et verktøy for å optimere brukeropplevelsen på msm.no.
Vi samler inn og oppbevarer anonymisert loggdata hos eksterne leverandører (Google Analytics o.a.) om eksempelvis hvilke innlegg, sider eller produkter som søkes og kikkes på.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Nettsiden har innebygd innhold noen steder, for eksempel videoer fra Vimeo.com og Youtube.com, bilder, meldinger fra Facebook/Twitter, oversikt over siste nyhetsbrev fra Mailchimp.com og lignende.

Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene lagrer egne informasjonskapsler, og lagres ikke av MSM.

Kontaktskjemaer

Når du sender inn en henvendelse via et av våre kontaktskjemaer vil denne sendes på e-post til kontaktpersoner i MSM.

Dine data og dine rettigheter

Dersom du kjøper noe via nettsiden eller sender oss en henvendelse via et kontaktskjema har du krav på informasjon om hvordan vi behandler dine personopplysninger. Du har rett til innsyn, til å trekke samtykke, til å få rettet uriktige opplysninger, til å begrense behandlingen, til sletting og til å protestere og klage på behandling. Ta kontakt med oss dersom du ønsker mer informasjon.