Betingelser

Ved å fullføre din bestilling, aksepterer du følgende betingelser

Personopplysninger

MSM fokuserer på å håndtere personopplysninger på en kryptert og sikker måte. MSM selger, bytter eller videreformidler ikke personopplysninger til tredjepart. Når du handler hos oss, oppbevarer vi blant annet navn og e-postadresse. Dette er informasjon vi trenger for å kontakte deg i forbindelse med bestillingen. Kortnummer oppbevares ikke av MSM og alle korttransaksjoner skjer eksternt hos autorisert leverandør av betalingstjenester (Nets).

Cookies/informasjonskapsler

MSM ønsker alltid å gi deg den beste opplevelsen før, under og etter en handel. Bruk av Cookies er kort fortalt et verktøy for å optimere brukeropplevelsen på msm.no

Vi samler inn og oppbevarer loggdata hos eksterne leverandører (Google Analytics o.a.) om eksempelvis hvilke innlegg, sider eller produkter som søkes og kikkes på.

Betingelser ved kjøp

Din bestilling er bindende og ikke refunderbar etter kjøp. For påmelding til et av våre løpsarrangementer gjelder i tillegg

Bindende påmelding

Påmeldingen til arrangementet er bindende og betalt startkontingent refunderes ikke. Engangslisens til Norges Friidrettsforbund er inkludert i påmeldingsavgiften. Startnummeret er personlig. Startnummer kan ikke videreselges eller gis til en annen person. Det er ikke tillatt å delta med annet startnummer enn sitt eget.

Dersom du ikke kan delta på grunn av sykdom/skade som bekreftes med en legeattest, kan du overføre påmeldingen din til året etterpå. Overføringsgebyret på kr. 150,- må være betalt innen kl12.00 dagen før løpet. Legeattest kan ettersendes til info@msm.no i opptil 1 uke etter løpet.

Force majoure / Avlysning

Arrangør kan avlyse løpet på kort varsel pga. force majeure. Dersom arrangementet blir avlyst på grunn av force majeure vil ikke startkontingent eller tilleggsbestillinger bli refundert. Arrangøren er ikke ansvarlig for eventuelle kostnader deltakeren har i forbindelse med arrangementet dersom løpet må avlyses på grunn av force majeure

Personopplysninger

For å kunne levere resultatlister med høy kvalitet, og for å kunne tilby deg som deltaker den beste mulige service må vi lagre noe informasjon om deg i vår database. De samme opplysningene vil også bli lagret i databasen til vår leverandør av arrangements- og tidtakingssystem, EQ Timing. I tillegg til navn og klubbtilhørighet må vi lagre kjønn og fødselsdato for å kunne sikre at du kommer i riktig aldersklasse på resultatlistene. Kontaktinformasjon som adresse, mobiltelefonnummer og epostadresse er nødvendig for å kunne sende deg påmeldingsbekreftelse og deltakerbevis, informasjon om startnummer og starttidspunkt og annen relevant informasjon om arrangementet.

Stiftelsen Midnight Sun Marathon og EQ Timing får tilgang til den kontaktinformasjon som er nødvendig for å kunne sende deg informasjon relatert til arrangementet, for å kunne gi deg
den beste mulige service. Ditt navn, klubbtilhørighet og aldersklasse publiseres i resultatlister og deltakerlister. Dine resultater kan bli brukt til seeding i andre arrangement hvor du deltar.

Betingelser for Explo Ekstremstafetten

Klasseinndeling

  • Damer
  • Herrer
  • Mix

Deltakende lag trenger ikke å ha NIF-tilknytning. Eksempler på lag kan være idrettslag, bedrifter, velforeninger, nabolag, vennegjenger, skoleklasser, studentsammenslutninger m.m.

Et mix-lag må ha minst en løpere av hvert kjønn.

En løper kan ikke representere flere enn ett lag eller løpe flere etapper.

En løper som har løpt explo-ekstremløpet individuelt kan løpe en etappe i stafetten.

Nedre aldersgrense for løpere er 12 år. Aldersgrensen er absolutt og fravikes ikke.

Løperne må løpe i merket trase. I sherpatrappa skal det løpes i den steinlagte trappa og ikke ved siden av. Avvik fra dette vil føre til diskvalifikasjon.

Alle vekslinger må foretas innenfor oppmerket vekslingsfelt som er 20 meter.
Vekslingsdommere vil følge med, og veksling utenfor oppmerket felt vil føre til diskvalifikasjon.

Komplett lagoppstilling med navn på alle løpere må være arrangør i hende innen 23. August 2024. Bruk regneark som er tilgjengelig på arrangørens nettside.

Bilder

Det kan bli tatt bilder av deg under arrangementet. Ved å melde deg på samtykker du i at disse bildene kan bli brukt av Stiftelsen Midnight Sun Marathon i markedsføring, eller legges ut på arrangementets websider, sosiale medier og resultatlister under og etter arrangementet.