Løypekart TMC

Explo Ekstremløpet

Løpet starter på nordsiden av TUIL Arena i Tromsdalen,  krysser Tromsdalselva, går over «Tønna» og vender deretter sørover langs gangstien. Så følger den Fløyvegen oppover gjennom boligområdet, tar av til venstre og følger deretter stien og Sherpatrappa oppover langs fjellryggen til mål ved Fjellstua/Fjellheisen.

GPX: Explo Ekstremløpet Trykk på linken for å lagre ruten i Strava eller laste ned GPX filen derifra.

TMC HalvUltra 25Km

Starten går fra TUIL Arena, går forbi skøytebanen og følger lysløypa/stinettet i Tromsdalen opp til Tromsdalselva, der de tar av og løper oppover i Djupdalen. Inne i Djupdalen stiger løypa mot Bønntøva (760moh), som er løpets høyeste punkt. Deretter bærer det nedover Fjøyfjellet til Fjellstua 420moh. Fra Fjellstua går løypa innover i Tromsdalen under Svarthammaren og ned på hovedtraseen, der den snur og løypa går tilbake til mål ved TUIL Arena (10moh)

GPX: HalvUltra Trykk på linken for å lagre ruten i Strava eller laster ned GPX derifra.

Ultra 50K

Starten går fra Snarbyeidet 130moh i lettløpt fjellterreng med slak stigning opp til ca 660moh, før traseen faller nedover mot Tromsdalselva (ca 330moh) ved foten av Tromsdalstinden. Deretter stiger det opp til ca 760moh til toppen av Bønntuva. Så går løypa nedover Fløyfjellet ned til Fjellstua 420moh. Fra Fjellstua går løypa innover i Tromsdalen under Svarthammaren og ned på hovedtraseen, der den snur og løypa går tilbake til mål ved TUIL Arena (10moh).

Løperne passere ni kontrollpunkter der de må registrere seg:

  • Trollvassbu (ca.5km)
  • Nonsbu (ca. 13,5km)
  • Blåkollkoia (ca. 19km.)
  • Skarvassbu (ca. 25km)
  • Tromsdalselva (ca. 32km)
  • Dypdalen
  • Bønntua
  • Fjellheisen
  • Krysset ved Svarthammaren innerst i Tromsdalen

Ved hyttene og Fjellheisen er det service stasjoner.
Deltakerne kan ikke ha egen support i løypa eller motta service fra andre enn arrangørens oppsatte servicestasjoner. Utover dette er det KUN det du har i sekken som kan brukes. Det er heller ikke lov å ha følgeløpere utover de som deltar i løpet.

GPX: TMC Ultra Trykk på linken for å lagre ruten direkte i Strava eller laster ned GPX fil derifra.

Tindløpet

Start ved TUIL Arena. Løypa følger deretter stinettet/løysløypa innover i Tromsdalen og deretter ruta opp Tromsdalstinden fra sør.

GPX: Tindløpet Trykk på linken for å lagre ruten i Strava eller laster GPX filen derifra.