Trafikkreguleringer – Midnight Sun Marathon

2024

Midnight Sun Marathon er årets store løpefest i Tromsø med fem forskjellige gateløp, og dette medfører trafikkreguleringer. Nytt for 2024 er at store deler av løpet går på fastlandet. Vi håper på forståelse for at noen gater må stenges for alminnelig trafikk og ber alle respektere løypevaktenes henvisninger. Vi beklager hvis løpet medfører ulemper for enkelte.

Disse veiene er berørt

Bruk det interaktive kartet vårt for å se hvilke områder som blir påvirket. Ved å klikke på de markerte elementene (markerte veier, bydeler og symboler) vil du få opp en infoboks med relevant informasjon for dette området. Kartet viser også hvilke veikryss som er regulert/stengt. Bruk zoom-funksjonen nede til venstre på kartet for et mer detaljert utsnitt.

Fastlandet

Tromsøbrua stengt fra 20:15 – 00:00
Solstrandveien stengt fra 20:15 – 23:30
Innlandsvegen redusert fartsgrense fra 20:45 – 23:00

Tromsøya

Kvaløyveien stengt fra 18:30 – 02:00
Strandveien stengt fra 17:30 – 02:00
Grønnegata, Storgata, Fr. Langesgate, Bankgata, Vestregata og Kirkegata stengt fra 15:00
Sjøgata, Skippergata og Havnegata stengt fra 20:15 – 21:15
Sentrum S tunellen stengt fra 17:30 – 02:00

Enkelte bussruter vil bli innstilt og holdeplasser i sentrum flyttes. For mer informasjon besøk www.fylkestrafikk.no

Under Midnight Sun Marathon er det behov for å sperre noen deler av løpstraséen for ordinær trafikk, og det er en rekke boligområder som eventuell må regne med forsinkelser for inn/ut-kjøring i tidsrommet løpet pågår. Det vil også være en del regulerte veikryss og avstengte veier. Stenging og regulering skjer i samarbeid med Politiet og Statens Vegvesen, og gjøres av sikkerhetshensyn til deltakerne.